Lightroom CC of toch over op Luminar 2018 gaan.

November 15, 2017  •  Leave a Comment

Over 1 dag is Luminar 2018 beschikbaar voor iedereen. Ik heb een pre-order gedaan zodat ik maar 59 euro i.p.v. 69 euro hoefde te betalen. Ik heb demo's gezien van Luminar 2018 en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de mogelijkheden die Luminar te bieden heeft. Helemaal voor die prijs. Het is zelfs zo dat ik serieus ga kijken, als Luminar mij dezelfde mogelijkheden als lightroom cc kan bieden, om over te stappen. Het blijft uiteindelijk toch een hoop geld wat je uitgeeft voor het abonement van Adobe. Voorlopig ga ik allebeide gebruiken tot ik eruit ben.

Zijn er meer mensen die de overstap gaan wagen? Laat het horen, ben er wel benieuwd naar.


Comments

No comments posted.
Loading...

Archive
January February March April May June July August September October November (4) December (1)
January (1) February (1) March April (1) May (1) June (1) July (1) August (1) September October November December
January February March April (1) May June (1) July August September October November December
January February March April May June July August (1) September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December
January February March April May June July August September October November December